Rinna MH-luonnekuvauksessa Maaningalla 8.10.16 ja Likka 17 vk.

 

Rinnan ilmoitin jo keväällä ihan puhtaasta mielenkiinnosta MH-luonnekuvaukseen nyt lokakuulle, koska en ollut itse ikinä käynyt kuvauksessa paikan päällä ja mielestäni luonnetestit-/kuvaukset ovat hyvin kiinnostavia. Muiden suorituksia olisi voinut katsoa koko päivän ja oman koiran kanssa tulee lähes aina edes jotain yllättäviä tilanteita, vaikka kuinka luulisi tuntevan nelijalkaisensa päästä varpaisiin.

Kuvaajina olivat Jorma Kerkkä & Marina Bast. Jorma oli myös tuomaroimassa Rinnan luonnetestiä 2 vuotta sitten. Siitä video täällä. Video on valitettavasti kuvattu vanhemman mallisella videokameralla, josta itse alkuperäistä tallennetta en ole saanut siirrettyä koneelle. Kuvasin videon suoraan puhelimella videokamerasta, joten laatu ei ole kovin hyvä. Ja taustalla kuuluu astianpesukoneen ääniä yms...

Palaten luonnekuvaukseen, niin pari asiaa sai minut yllättymään. Rinna katsoi harjoittelijahenkilöä, joka ohjeisti meitä koko kuvauksen ajan, heti alkuun epäilyttävänä. Se ei mennyt edes moikkaamaan häntä heiluen ja pusuttaen, niin kuin yleensä tekee. Eikä myöskään halunnut mennä leikkimään hänen kanssaan. Olin aika varma, että leikkiin kyllä ryhtyy - mutta ei. Muuten kuvaus meni noin hyvin pitkälti niin kuin olin arvellutkin. Ainoastaan aaveet olivat hieman pelottavammat Rinnan mielestä kuin luulin. Videot luonnekuvauksesta löytyvät tästä: osio1, osio2, osio3. Luonnekuvaus on nyt sitten suoritettuna, osa-alueiden analyysit tulevat näkymään KoiraNetissä jonkun ajan kuluttua.

Rinna tällä viikolla aamuisella metsälenkillä:

 

 

Likka-neiti kasvaa hurjaa vauhtia. Alla kolme kuvaa 17 vk iässä: