Kuulumisia ja Korpilahden ryhmänäyttely

 

Blogi onkin viettänyt Messarin jälkeen pientä hiljaiseloa, mutta näin pikku hiljaa kevättä kohti yritetään hieman aktivoitua. :) 

Valtakunnassa tosin tällä hetkellä kaikki hyvin, Rinnan juoksua odotellaan alkavaksi huhtikuun puolessa välissä. Toivotaan, että astutus onnistuu ja tuottaa tulosta. Eikä tarvitse ainakaan kokea yhtä kauheaa vastoinkäymistä, kuin keväällä 2015, jolloin Rinna synnytti 2 pientä pentua ennenaikaisesti. Toinen kuolleena ja toinen eli vain 5 päivää. Siispä peukkuja ja enkeleitä meille tämän asian suhteen. Rinnan tulevana sulhona tulee olemaan Kojo (Ferdores Kadett Katam). Yhdistelmästä tulee lisäinfoa myöhemmin.

Vimma lähti koittamaan sertionneaan Korpilahden ryhmänäyttelyyn 19.3., mutta tällä kertaa onni ei ollut matkassa ja neiti sai tumman värinsä takia EH:n. Tuomari tosin kätteli ja kehui, että tuon tumman turkin alla on todella hieno koira. Himpan jos tätä mammaa vähän harmitti, mutta ei auta kuin jatkaa viimeisen sertin metsästystä neidin kanssa. :) Arvostelun voi lukea täältä.