Kesä on täällä

 

Viime viikkojen tapahtumat vieläkin hieman varjostavat allekirjoittaneen mieltä varsinkin, kun sosiaalinen media on täynnä pienien perropentujen kuvia sekä videoita. Kuitenkin katse on jo kohti tulevaa, tuleen ei voi jäädä makaamaan.

Kesä tuli ryminällä ja meidän neidit ainakin ovat ottaneet siitä kaiken ilon irti. Täällä luonnon keskellä pääsee pulahtamaan jokeen ja lähijärveen tarpeen tullen, jos meinaa kesärallit kuumottaa liikaa. 

Vimma on ilmoitettu näyttelyyn heinäkuulle, syksyllä on tiedossa myös Vimputin luonnetesti sekä Rinnan MH-luonnekuvaus. Luonnetestit ovat minulle tuttuja, mutta MH-luonnekuvauksessa en ole koskaan paikan päällä ennen ollut. 

Toiveissa olisi myös startata muutamat agikisat Rinnan kanssa ennen kuin tämä ohjaaja on aivan viimeisillään masu pystyssä syksyllä, mutta aika huonolta näyttää tilanne oman kuntoni suhteen. Voimistuvat kivut lonkkien ja selän alueella sekä muut vaivat pitävät arjen rajoitettuina. Tehdään siis sitä mihin kyetään. 

Tänään kuvailin hieman tyttöjä pihalla, edustavia kuvia ei montaa tullut. Rinna näyttää kieltä lähes jokaisessa kuvassa, alla olevassa otoksessa molemmat. Kuvagalleriasta löytyy lisää tämänpäiväisiä kuvia.